Zdravím, při nákupu letenek u Wizz airu za cenu Discount clubu musí být minimálně jede člen skupiny v klubu předpokládám. Nejde to náhodou tak, že by mi někjaký známý, který je v klubu nakoupil letenky (ikdyž on sám nepoletí)? Díky .

Discount club Wizzair

Založil(a) ve fóru Letecké společnosti

108 reakcí

Měl by platit do zítra, nákup letenek na kdykoliv.

0 Citovat

A best before 27.6.2025 přeložíme jak?

0 Citovat

Wizz s tebou stejně vyjebe - třeba u jejich kreditu je uvedena i hodina a minuta expirace. 

4 Citovat

Nevim, jestli je to uz dele, ja si toho vsimla dnes nahodne, ze zdrazili WDC na 59,99€ a 99,99€ na rok…,

0 Citovat

Je to jiz dlouho

0 Citovat

.....ja mam od lonska WDC, za starou cenu ještě, takže jsem to nezaregistrovala.

0 Citovat

Oni to zdražovali a taky změnili podmínky, kvůli změně podmínek posílali maila s tím, že pokud mi to nevyhovuje, tak že to můžu zrušit a oni vrátí nějakou poměrnou část toho poplatku. Nechávám to teď doběhnout, ještě jsem na to nakoupila nějaké letenky na příští rok a pak už na to kašlu.

0 Citovat

Ja tez, nicmene na pristi rok jsem zatim nic nenasla (Viden nechci), takze zrejme nic nekoupim uz. 

0 Citovat

No hlavně to jde použít jen na slevu letenek nad 30 eur. (29,99 OW) Pokud je letenka levnější tak platíš stejně jak s klubem tak bez.  

A tak musíš udělat opravdu hodně cest s Wizzem za rok, aby se ti ten klub vůbec zaplatil, což je třeba z Prahy, s jejich oseknou nabídkou, docela nereálné, pokud nelétáš pravidelně s velkou rodinou.

2
108 reakcí